Site » Misterul steluțelor aurii a fost descoperit!
 

În data de 20 aprilie 2018, ambasadorii juniori Maria Cozma, Lapa Adina și Elena Sposob i-au ajutat pe elevii clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Vaslui să descopere misterul steluțelor aurii! Ambasadorii juniori Maria, Adina și Elena au susținut trei activități reunite sub titulatura ”Misterul steluțelor aurii. O aventură în Uniunea Europeană”: ”Uniunea Europeană. State membre și simboluri”, ”Uniunea Europeană: Scurt istoric și luarea deciziilor”, ”Ce înseamnă UE pentru tine?”. Activitățile au avut ca suport cartea ”Misterul steluțelor aurii. O aventură în Uniunea Europeană”. Fiecare elev a primit câte un exemplar din această carte. Cărțile ne-au fost oferite de Centrul Europe Direct Vaslui. Momentele de lectură au fost intercalate cu scurte sesiuni informative privind diverse aspecte referitoare la Uniunea Europeană și rezolvarea unor fișe de lucru pentru identificarea indiciilor necesare descoperirii misterului steluțelor aurii!

Activitățile au fost  proiectate și implementate sub coordonarea ambasadorilor seniori Croitoru Daniela și Busuioc Ionela și a profesorilor colaboratori Amancei Nicoleta și Mîndru Cătălin.

Felicitări ambasadorilor juniori pentru acest tur de forță!
Mulțumim colaboratorilor noștri care ne-au sprijinit în organizarea activităților!

Aceste activități au fost organizate în cadrul programului educativ ”Școli-Ambasador ale Parlamentului European” implementat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România în parteneriat cu Asociația Asistență și Programe pentru Dezvoltare Durabilă–Agenda 21. În anul școlar 2017-2018, 25 de licee din România (printre care și Liceul ”Ștefan Procopiu”) candidează la titlul de Școală-ambasador al Parlamentului European.

23 aprilie 2018
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website