Site » Ziua Internațională a Biodiversității
 
Ziua Internațională a Biodiversității, 22 mai 2024, a fost celebrată în cadrul Consiliului Școlar al elevilor alături de cei 24 de participanți în Proiectul de mobilități în domeniul educației școlare (2023-1-RO01-KA121-SCH-000122513) implementat de Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui în perioada 01.06.2023-31.08.2024, dovedindu-se a fi un eveniment educativ și inspirator pentru toți elevii și cadrele didactice participante. În cadrul acestui eveniment elevii au fost încurajați să pregătească și să prezinte exeperiența lor Erasmus, cât și informații despre diverse ecosisteme, specii pe cale de dispariție și inițiative de protejare a mediului înconjurător și conservare a biodiversității. De asemenea au fost lansate campanii de conștientizare în școală și pe rețelele de socializare despre importanța biodiversității, incluzând afișe, videoclipuri și postări informative.
Participanții în cadrul proiectului de mobilitate, având ca obiectiv dezvoltarea durabilă și sustenabilitatea, ne-au împartășit experiența lor și ne-au dat exemple de bune practici în ceea ce privește economia circulară și grija fața de natură!
La finalul activității a fost organizat un concurs utilizând aplicația Kahoot în care elevii si-au evaluat cunoștințele ce pot fi aplicate în viața de zi cu zi privind comportamentul ecologic. Elevii de pe podium au fost premiați!
Prin implementarea acestor activități, Ziua Biodiversității la Liceul „Ștefan Procopiu” poate deveni o oportunitate valoroasă de educare și implicare activă în protejarea mediului înconjurător!

31 mai 2024
Plan școlarizare 2024-2025 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website