Site » ZIUA MESERIILOR - 11 Martie 2021
 

Liceul “Ștefan Procopiu” Vaslui a organizat în perioada 1-11 martie 2021 activități educaționale de promovare a învățământului profesional și tehnic dedicate “ZILEI NAȚIONALE A MESERIILOR”. în parteneriat cu școli gimnaziale din orașul Vaslui și din mediul rural din județul Vaslui și cu agenți economici din municipiul Vaslui.
S-au organizat activitați on-line  cu elevi ai claselor a VIII-a de la școlile gimnaziale nr.9 "Vasile Alecsandri" Vaslui, nr.10 "Mihail Sadoveanu" Vaslui, școala cu clasele I-VIII Brodoc și vizite la școlile cu clasele I-VIII Bălteni și Ștefan cel Mare. In cadrul acestor activități au  fost prezentate elevilor planul de școlarizare pentru clasa a IX-a liceu și învățământ profesional de 3 ani, aspecte privind organizarea și funcționarea învățământului profesional și tehnic, avantajele urmării unei rute de profesionalizare în domneniul tehnologic și profesional, calendarul și modul de organizare a admiterii în învățământul liceal și profesional, oportunități de angajare pe piața muncii și posibilitatea continuării studiilor după  finalizarea învățământului profesional si tehnic.

Elevi de școlile gimnaziale din Bălteni, Târzii, Costești au participat la vizite de documentare și informare   la agenții economici SC MOTOR GRUP SRL VASLUI, SC ELECTOCONSTRUCȚIA  ELCO SA VASLUI, SC APISROM SRL VASLUI, SC CASA TUDORA SRL VASLUI. Elevii s-au informat despre organizarea și cerintele locurilor de muncă pentru calificarile Tehnician electrician electronist auto, Tehnician mecatronist, Tehnician în activăți econimice și Tehnician în turism calificări de nivel 4. Mecanic auto, Tinichigiu vopsitor auto, Electrician exploatare joasă tensiune, Electrician constructor și Vânzător comerciant, calificări de nivel 3. Elevii au primit pliante cu planul școlarizare pentru anul 2020-2021 și profesorii însoțitori au primit afișe cu “Ziua Meseriilor”, cu planul de școlarizare și broșura de promovare a Liceului “Ștefan Procopiu” Vaslui. Activitățile de promovare de dedicate “Zilei Naționale a Meseriilor” vor continua în cursul lunii martie.

Pliant - Ziua Meseriilor 2021

Pliant învățământ liceal zi

Pliant învățământ profesional

15 martie 2021
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website