Site » Ziua Naţională fără Tutun!
 

Sărbătorită în fiecare a treia joi din luna noiembrie, Ziua Naţională fără Tutun a fost marcată la Liceul “Ṣtefan Procopiu” Vaslui, printr-o activitate deosebită, organizată în data de 14 noiembrie 2016, de membrii catedrei de informatică: Bărdiţă Carmen, Ciurariu Cristina, Popa Alina, Bucur Laura, Gherguţ Eusebiu, de d-na director adj. Ionaşcu Silvia şi elevii de la clasele 9D, 9H, 11P, 9B, 10H, 12G,11B, 11D.
În cadrul activităţii s-a urmărit lupta anti-fumat, atragerea atenţiei din partea tuturor asupra riscurilor expunerii la fumul de tigară atât a fumătorilor cât şi a celor din jurul lor, precum şi  asupra beneficiilor renunţării la fumat.
Cu această ocazie a fost lansată şi campania „Renunţă la fumat o zi. In fiecare zi!”, care se va desfăşura până la data de 24 martie 2017(Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei).
După spusele organizatorilor, "cei mai mulţi dintre fumători afirmă că şi-ar dori să renunţe la tutun, însă când trebuie să treacă la fapte, foarte mulţi “renunţă să renunţe”!”
Activitatea s-a finalizat cu realizarea unor sloganuri, care să îi motiveze şi mai mult pe cei fumători să renunţe la consumul de tutun.

17 noiembrie 2016
Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website