Site » Instituțiile Uniunii Europene
 

În data de 19 ianuarie 2018, cu prilejul Zilelor Liceului, profesorii de la catedra de informatică i-au invitat pe ambasadorii juniori din cadrul programului educativ ”Școli-ambasador ale Parlamentului European”  să participe în calitate de jurați la concursul cu tema ”Instituțiile Uniunii Europene”. Au fost prezentate 15 site-uri care au fost evaluate de 9 ambasadori juniori din punct de vedere al conținutului (evaluare realizată de ambasadorii juniori de la profilul uman) și tehnicii (evaluare realizată de ambasadorii juniori de la profilul matematică-informatică). Toți participanții au primit diplome din partea ambasadorilor juniori. Elevii care au obținut cele mai mari punctaje vor primi câte o carte:
-I. Gherasim Laura Cristina (clasa a XII-a B);
- II. Roman Cătălin-Florin (clasa a X-a F);
- III. Manta Roșie Raluca Simona și Pascaru Ovidiu Dănuț (clasa a XII-a B). 
În evaluarea site-urilor s-au implicat ambasadorii juniori: Bărbieru Sebastian Mihai, Cozma Maria, Lapa Gabriela Adina, Ivănică Andra, Borca Nicola, Ghervan Răzvan, Stoinea Vlad, Spunache Estera, Munteanu Victor.
Programul educativ ”Școli-ambasador ale Parlamentului European” urmărește creșterea gradului de informare a tinerilor cu privire la Uniunea Europeană, oferindu-le mijloace active de învățare.
În organizarea activității s-au implicat profesorii Bărdiță Carmen, Bucur Laura, Ciurariu Cristina, Popa Alina, Gherghuț Eusebiu, Croitoru Daniela, Busuioc Ionela, Irina Mihaela, Dascălu Emilia.
Pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/LSP-VS-candidat-la-titlul-de-%C8%98coal%C4%83-ambasador-a-Parlamentului-European-130617640983872/

21 ianuarie 2018
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website