Site » Anunt privind lansarea unei proceduri de achiziție publică
 

     Liceul „Ștefan Procopiu” a primit un grant de la Ministerul Educației Naționale - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă, în cadrul Schemei de Granturi pentru licee derulate în Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE, şi intenţionează să utilizeze o parte din fonduri pentru achiziția următoarelor servicii, altele decât consultanța:
Servicii turistice – Excursie de studiu – 1 zi, include transport, masă și alte servicii pentru participarea elevilor la vizite de studiu la Universități din Iași în scopul facilitării consilierii în carieră și tranziției spre învățământul superior, în conformitate cu obiectivele proiectului ROSE.   
     În acest sens, vă informăm că a fost  lansată procedura de achiziție a serviciilor menționate mai sus și sunteți invitați să trimiteți oferta dumneavoastră de preț până în data de 13.03.2020 ora 12.00.
     Vă rugăm să respectați întocmai cerințele specificațiilor tehnice și invitației de participare publicate pe site și să înștiințați în scris despre participarea la procedură.
     Vor fi acceptate numai ofertele completate în formularul Termeni și condiții de livrare, Anexa nr.1 la Invitația de participare.

5 martie 2020
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website