Site » Cutia de pantofi
 

Bucuria de a dărui o trăim în fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă, atunci când mai ales copiii se așteptă să primescă daruri iar împlinirea aceste așteptări îi face nespus de fericiți. În acestă iarnă am mers cu daruri la copii de la Școala Toporăști, comuna Pungești. Și a fost foarte frumos. 36 de copii, de la grădiniță până la clasa a patra, au vibrat de bucurie primind cadourile trimise de către elevii și profesorii care s-au implicat în activitate.
Crăciuneii care au distribuit cadourile spun că:
“A fost o experiență de viață frumoasă, cu niște sentimente unice. Zâmbetele copiilor au transmis multe emoții. Activități de acest gen ar trebui să se realizeze în număr cât mai mare. Copiii au fost foarte fericiți când au văzut cadourile iar reacțiile lor m-au impresionat.”
“Copiii ne-au primit cu căldură și cu fericire în priviri; apoi au devenit foarte curioși să vadă ce se află în cadouri iar la sfârșit erau cu toții entuziasmați de dărnicia Moșului.”
“Cel mai mult m-au impresionat copii, cât erau ei de bucuroși.”
“A fost o experiență frumoasă, aș vrea să o mai repetăm. M-au impresionat copilașii prin reacția pe care au avut-o când au văzut atâtea cadouri și faptul că erau fericiți de darurile primite. Sper să mai avem ocazia să le facem bucurii. Am fost foarte surprinsă când am intrat în sala de clasă: toți stăteau cuminți pe scăunele; chiar dacă nu aveau o stare financiară bună, erau curați, cuminți și educați. Sper să fie cuminți în continuare, să învețe bine și să asculte de cei mari. Îmi doresc să devina oameni mari care să-și ajute țara să fie una mai bună.”

18 decembrie 2019
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website