Site » Dezinformarea online prin "fake news"
 

În data de 31 octombrie 2019, începând cu ora 13.00 s-a desfășurat la Clubul Elevilor din cadrul Liceului ,,Ștefan Procopiu” Vaslui activitatea cu tema Dubito, ergo cogito (Dezinformare online prin fake news). 
Tema celei de-a unsprezecea activități din cadrul campaniei de informare ,,Deschide ochii” derulată la liceul vasluian, a fost pe placul celor 35 de elevi membri în Proiectul de schimb interşcolar Erasmus+ ,,Get in shape for Europe" (GISE). Ei au  urmărit cu mult interes filmulețele și informațiile furnizate de doamnele profesoare Mihaela Apopuțoaie și Diana Loghin.
Cuvintele cheie ale activității au fost: media, mesaj, știre falsă, internet, rețele sociale, gândire critică, manipulare, dezinformare, troll, drepturile omului.
Activitatea contribuie la atingerea Obiectivului nr. 2 al proiectului GISE, și anume ,,dezvoltarea, până în august 2020, pentru 500 de elevi din 5 școli europene, a gândirii critice în ceea ce privește utilizarea internetului și a rețelelor de socializare ca o armă împotriva discriminării și manipulării”.

2 noiembrie 2019
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website