Site » Concursul de proiecte “PRIMAR PENTRU O ZI”, 2019
 

Primăria Municipiului Vaslui a organizat concursul de proiecte “PRIMAR PENTRU O ZI”. Această competiţie este dedicată elevilor de liceu şi a avut ca temă “PROIECT CU IMPACT PENTRU COMUNITATEA MEA”.
Obiectivul urmărit a fost crearea unei comunităţi de tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, care doresc să se implice în căutarea de soluţii pentru nevoile comunităţii locale vasluiene.
În data de 12 august 2019 a avut loc la sediul Primăriei municipiului Vaslui prezentarea proiectelor propuse.
Comunicarea proiectelor câştigătoare a avut loc în data de 13 august 2019, iar premierea câştigătorilor a avut loc în perioada 15-17 august 2019 în cadrul Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui.
Liceul “Ştefan Procopiu” Vaslui a fost reprezentat la acest concurs de către elevul VOLOCARU VLAD ŞTEFAN de la clasa a X-a A, specializarea Matematică-informatică, care a obţinut titlul de VICEPRIMAR.
Proiectul propus la acest concurs a avut titlul “RĂDĂCINI”. Proiectul se înscrie în domeniul cultural şi este o acțiune prin care poate fi marcat atât Anul European al Patrimoniului precum și Ziua Națională a României.  Prin proiectul ”Rădăcini” sunt propuse 3 activități principale, care se axează pe aspecte ale patrimoniului cultural românesc și pe valorile tradiționale românești: ”Parfum de epocă”, ”Casa țărănească – conștientizare și valorizare” și ”Ia românească”. Rezultatele tangibile ale acestor activități (expozițiile ”Parfum de epocă” și ”Flori de ie”, albuml online ”Casa țărănească”), vor fi promovate în săptămâna 25-29 noiembrie 2019 pentru a marca Ziua Națională a României.

19 august 2019
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website