Site » Performanțe de excepție în domeniul Industrie textilă și pielărie la Liceul "Ștefan Procopiu" Vaslui
 

Orașul nostru se mândrește cu rezultatele minunate obținute de către eleva DĂNĂILĂ ELENA GEORGIANA de la învățământul profesional, calificarea Confecționer produse textile la etapa națională a Concursului pe meserii 2019.

Competiția a avut loc în perioada 22-26 aprilie a acestui an, la Lugoj, județul Timiș și a constat în doua probe: proba teoretică și proba practică. Eleva noastră a reușit să se întoarcă acasă cu PREMIUL II după ce a obținut 91,5 puncte la proba practică, probă ce valorează 75% din media totală. Eleva a fost îndrumată pentru proba practică de profesor Ing. Vlonga Luminita, iar pentru proba teoretică de profesor Ing. Diaconu Areta, profesor Ing. Trifan Elena Diana.

Liceul ,,Stefan Procopiu” Vaslui beneficiază de un atelier de practică și de un laborator, ambele dotate cu tehnologii performante în acest domeniu, întrucât elevii care ajung la acestă specializare se bucură de condiții excepționale de lucru. Din păcate, elevii nu prea optează pentru domeniul textil deoarece sunt înconjurați de prejudecăți cu privire la această calificare, iar numărul de elevi înscriși este îngrijorător de mic. Însă, o dată ce ajung aici, au posibilitatea să fie originali, creativi și își dezvoltă aptitudini practice, valorificându-și talentul cu ajutorul profesorilor îndrumători. Astfel că, după ce reușesc să treacă de unele idei preconcepute, mulți își dau seama că această meserie este una de viitor, care le oferă o sursă de venit sigură și o cale spre performanță. 

30 aprilie 2019
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website