Site » "EU Back to School"
 

Pe data de 15 aprilie 2019 elevii Liceului ”Ștefan Procopiu” au avut posibilitatea de a interacționa cu domnul Neculai Brojban, funcționar la Oficiul pentru Infrastructură și Logistică al Comisiei Europene la Luxemburg.  În cadrul Programului ”EU Back to School” funcționarii Uniunii Europene se întorc în locurile natale și împărtășesc din experiențele proprii. Programul Back to School a oferit șansa elevilor de a descoperi parcursul profesional al unui vasluian, domnul Neculai Brojban, de la Vaslui la Luxemburg la Comisia Europeană.
Elevii procopieni, membrii EPAS și din Proiectul ERASMUS+ ”Get in Shape for Europe” s-au arătat încă o dată interesați de oportunitățile de studiu, de voluntariat, de muncă, de liberă circulație în Uniunea Europeană. Problematica actuală a Uniunii Europene, instituțiile și politicile europene au fost teme de dezbatere dintre repezentantul Comisiei Europene și elevii liceului. Activitatea s-a încheiat cu un concurs și premii oferite de Comisia Europeană.  

Din partea Centru Europe Direct Vaslui, doamna Dumitraș Mihaela a prezentat activitatea centrului, concursurile desfașurate de instituție și oportunitățile de accesare a fondurilor europene în Vaslui și a burselor ERASMUS pentru elevi.

16 aprilie 2019
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website