Site » Simpozionul Județean ”Împărtășește-ne din experiența ta!”
 

Simpozionul Județean ”Împărtășește-ne din experiența ta!”
În data de 7 decembrie 2018, ora 13.00, Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui organizează Simpozionul Județean ”Împărtășește-ne din experiența ta!” care are ca scop realizarea unui schimb de experiențe și bune practici în implementarea proiectelor europene. Colegii din județul Vaslui care doresc să participe la acest simpozion cu prezentări sunt rugați să confirme participarea până la data de 3 decembrie 2018 la adresa de email mazga_doina@yahoo.com.

Cei care doresc pot trimite articole pentru revista electronică ”Împărtășește-ne din experiența ta!” până la data de 3 decembrie 2018 pe adresa de email mazga_doina@yahoo.com. Reguli obligatorii de redactare a articolului: utilizarea semnelor diacritice, format A4, font Times New Roman, la un rând. Titlul va fi scris cu majuscule de 14, în bold. Sub titlu, la un rând, se va scrie numele autorului/autorilor și instituția. Textul va fi scris cu TNR 12. Materialul nu se paginează.

Simpozionul ”Împărtășește-ne din experiența ta!” reprezintă o oportunitate pentru diseminarea proiectelor europene aflate în derulare sau finalizate, pentru un schimb de experiențe și bune practici privind implementarea proiectelor europene. Simpozionul ”Împărtășește-ne din experiența ta!” este organizat în cadrul proiectul de mobilități în domeniul educației școlare (acțiunea K01) cu titlul ”O școală prietenoasă” (Nr. de referință: 2017-1-RO01-KA101-035810) implementat de Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui în perioada 1 septembrie 2017-31 decembrie 2018. 
Vă așteptăm cu drag!
Echipa ERASMUS+ de la LSP Vaslui

24 noiembrie 2018
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website