Site » Premiul I la Competiția națională “ERASMUS+30 ÎN ȘCOLI”
 

Joi, 15 iunie 2017, la Palatul Parlamentului a avut loc festivitatea de acordare a certificatelor de ”Școala Europeană”.  Având în vedere că în 2017 se împlinesc 30 de ani de programe educaționale de succes la nivelul Uniunii Europene și 20 de ani de când aceste programe se derulează și în România, ANPCDEFP a organizat o secțiune specială a competiției naționale “ERASMUS+30 ÎN ȘCOLI”. Scopul acestei competiții a fost de a pune în valoare realizările și impactul proiectelor europene asupra școlilor din România.

                 Competiția națională “ERASMUS+30 ÎN ȘCOLI” a fost structurată pe două secțiuni:
                1. Secțiunea ”Pionierii” dedicată școlilor care au derulat proiecte europene în anii 1998 și 1999.            
               2. Secțiunea ”Harnicii” dedicată școlilor care, începând din 1998 și până în prezent, au derulat cel puțin 10 proiecte instituționale (Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig, Erasmus+). Pentru această secțiune, în procesul de selecție s-a ținut cont de eseul realizat (originalitate, stilul de argumentare privind impactul proiectelor auspra liceului și asupra comunității educaționale, utilizarea în context a cuvintelor cooperare, transformare, valori europene) și de numărul de proiecte implementate (minim 10 în perioada 1998-2017).

Liceul ”Ștefan Procopiu” s-a numărat  printre cele 12 unități școlare premiate la secțiunea ”Pionierii” și  a obținut Premiul I la secțiunea ”Harnicii”.

Aceste distincții reprezintă o nouă apreciere a eforturilor ”procopienilor” care, în perioada 1999-2017, au contribuit la propunerea, realizarea și implementarea proiectelor europene și completează premiile primite de Liceul ”Ștefan Procopiu” în ultimul an: Premiul I la Competiția Națională ”Școală Europeană” (iunie 2016) și Premiul de Excelență acordat de Institutul European din România (noiembrie 2016).

17 iunie 2017
Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website