Site » O nouă generaţie de copii minunaţi
 

Succesul are legătură cu talentul dar vine după foarte, foarte multă muncă. Copii din echipa de fotbal SPORTING JUNIORUL VASLUI trăiesc zi de zi după acest principiu: în fiecare săptămână se antrenează şase zile din şapte, câte două ore de muncă intensă. După 39 de meciuri, câte două pe săptămână şi o finală extenuantă echipa a reuşit ceea ce şi-a propus, o performanţă uriaşă, câştigarea Campionatului naţional de fotbal pentru juniorii sub 17 ani. În echipa campioană joacă şi elevii liceului nostru. În finala de la Bucureşti, în meciul împotriva echipei CS MUNICIPAL Râmnicu Vâlcea, au jucat:
Octavian Cracea,
Ionuţ Ailenei,
Ştefanovici Ştefan,
Pipoş Mario,
Leonid Gherase,
Hagiu Valentin,
Baciu Bogdan,
Ciobotaru Marian,
Drăgan Eduard.
De-a lungul întregului campionat, au mai jucat:
Iakabfi Sabin,
Denis Andrei,
Andrei Mihai,
Zvoronciuc Dănuţ,
Chiorean Marcel,
Robert Rusu.
Performanţa este cu atât mai mare dacă avem în vedere că echipa a jucat la o categorie de vârstă mai mare deci au fost cu un an mai mici decât adversarii.
Octavian Cracea a fost declarat cel mai tehnic jucător al campinatului, Ionuţ Ailenei a fost declarat jucătorul finalei şi toţi jucătorii au atras atenţia oficialilor şi impresarilor din fotbalul românesc. La finalul campionatului au avut o statistică foarte bună: cele mai multe goluri marcate şi cele mai puţine goluri primite.
Copiii continuă pregătirea pentru celelalte obiective pe care le au în vedere, de exemplu campionatul de anul viitor. Bucuria de a se şti campioni este uriaşă dar vine după foarte multă muncă, de aceea satisfacţia este deplină şi bine-meritată, spun proaspeţii CAMPIONI AI ROMÂNIEI.
            Pentru performaţa obţinută toţi campionii primesc felicitările iubitorilor de fotbal din liceul nostru, cu atât mai mult cu cât toţi fotbaliştii sunt elevi conştiincioşi, pe care antrenamentele nu-i împiedică să se pregătescă bine şi pentru şcoală. Ei declară că se simt mândri pentru că au adus faimă liceului în care învaţă, oraşului în care trăiesc şi au oferit o minunată răsplată celor care au investit în ei: părinţii şi antrenorii.

6 iunie 2017
Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website