Site » 15 mai 2017, prima zi de stagiu pentru elevii de la  Liceul "ȘtefanProcopiu" Vaslui care își formează competențe profesionale în deservirea, reglarea, întreținerea și repararea mașinilor pentru cusături elastice
 

Prin Programul Erasmus+ Acţiuneacheie K1 – Proiecte de mobilitate „Inovare, competență și succes pentru viitorii profesioniști în context european”, ICS-CE 2016-1-RO01-KA102-024159, Fluxul 2 - ,,Deservirea, reglarea, întreținerea și repararea mașinilor pentru cusături elastice’’, 10 elevi de la clasa aX-a, învăţământ liceal şi profesional, profil Tehnic, domeniile Mecanică şi Industrie textilă șipielărie se află pentru perioada 14-27 mai 2017, în orașul Rybnik - Polonia pentru a-și forma abilități practice în deservirea, reglarea, întreţinerea şi repararea maşinilor pentru cusături elastice. Stagiul vizează formarea competenţelor cheie şi tehnice precizate în Standardele de Pregătire Profesională precum și achiziţionarea competenţelor vizate de Curriculum în dezvoltare locală, Modulul IV - CDL pentru instruire practică comasată.
Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea competenţelor profesionale ale elevilor din învăţământul profesional şi tehnic în vederea asigurării tranzitiei de la scoală la viaţa activă. Stagiul de pregătire practică se desfășoară la Compania Getex SP.Z.O.O., companie privată cu peste 50 de ani de experiență și tradiție în confecționarea industrială a produselor de îmbrăcăminte  pentru femei și bărbați.
În prima zi de stagiu elevii însoțiți de prof. însoțitor Diaconu Areta și de prof. monitor Bacoșcă-Bică Mariana au participat la festivitatea de deschidere unde domnul Tadeusz Gol  a prezentat, în calitate manager al firmei Getex, istoricul companiei, activitățile de producție care se desfășoarăîn prezent, modul de organizare și desfășurare a activităților stabilite prin acordul de formare. Elevii au fost instruiți în ceea ce privește riscurile de accidentare și NTSM.

Însoțiți de membrii organizației de primire au vizitat atelierele de producție, identificând tipurile de mașini din dotare, atelierele de întreținere și reparații, fluxul tehnologic de fabricație.

16 mai 2017
Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website