Site » Competiția națională “ERASMUS+30 ÎN ȘCOLI”
 

Liceul ”Ștefan Procopiu” se numără printre finaliști la cele două secțiuni ale competiției naționale “ERASMUS+30 ÎN ȘCOLI” organizată de ANPCDEFP pentru a pune în valoare realizările și impactul proiectelor europene asupra școlilor din România.

Această competiție reprezintă una dintre inițiativele  ANPCDEFP pentru a aniversa împlinirea în anul 2017 a 30 de ani de programe educaționale de succes la nivelul Uniunii Europene și 20 de ani de când aceste programe se derulează și în România.

Cele două secțiuni ale acestei competiții au fost:

1. Secțiunea ”Pionierii” a fost dedicată școlilor care au derulat proiecte europene în anii 1998 și 1999. Liceul ”Ștefan Procopiu” se numără printre cei 12 finaliști iar distincțiile vor fi acordate în cadrul festivității de premiere a competiției ”Școală Europeană” pe data de 15 iunie 2017.

2. Secțiunea ”Harnicii” a fost dedicată școlilor care, începând din 1998 și până în prezent, au derulat cel puțin 10 proiecte instituționale (Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig, Erasmus+). Liceul ”Ștefan Procopiu” se numără printre cei 8 finaliști iar premiile și mențiunile vor fi anunțate în cadrul festivității de premiere a competiției ”Școală Europeană” pe data de 15 iunie 2017. Pentru această secțiune, în procesul de selecție s-a ținut cont de eseul realizat (originalitate, stilul de argumentare privind impactul proiectelor auspra liceului și asupra comunității educaționale, utilizarea în context a cuvintelor cooperare, transformare, valori europene) și de numărul de proiecte implementate (minim 10 în perioada 1998-2017).

Iată o nouă recunoaștere și apreciere a eforturilor ”procopienilor” care, în perioada 1999-2017, au contribuit la propunerea, realizarea și implementarea proiectelor europene!

16 mai 2017
Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website