Site » O experienţă de viaţă, o provocare, implicare şi solidaritate
 

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, prin unităţile subordonate, lansează semenilor o nouă provocare, aceea de a deveni voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din România.

Activitatea de voluntariat organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui este o continuare a activităţilor din anii precedenţi. Acest program urmăreşte susţinerea şi valorificarea activităţilor de voluntariat, ca expresie a implicării, solidarităţii şi responsabilităţii civice, luând în considerare valoarea profesională a acestora, materializată în sprijinul acordat comunităţilor pe timpul manifestării situaţiilor de urgenţă, dar şi pentru prevenirea apariţiei acestora.
După parcurgerea unor programe de pregătire şi efectuarea unui număr de cel puţin 240 de ore de voluntariat, voluntarilor li se va asigura participarea alături de efectivele ISUJ Vaslui, în funcţie de nevoile operative şi pregătirea acestora, la misiunile de intervenţie, utilizarea noţiunilor de bază în acordarea primului ajutor calificat, implicarea în acţiunile de ajutor umanitar şi în cele de popularizare a mesajului preventiv.
Calendarul campaniei:
– recrutarea și înscrierea se efectuează de luni până vineri, în intervelul orar 08.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui (adresa: str. Castanilor, nr. 9, mun. Vaslui);
– după înscriere urmează analiza dosarelor și încheierea contractelor de voluntariat.
Candidaţii admişi vor fi informaţi telefonic pentru a se prezenta în vederea semnării contractelor de voluntariat şi furnizarea informaţiilor necesare următoarelor activităţi ce se vor desfaşura.
Relaţii suplimentare legate de activitatea de voluntariat puteţi obţine la numărul de telefon 0235.311.212/interior 27.126, zilnic de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00 sau la adresa:
http://www.isuvaslui.ro/category/s-p-i-r-c/voluntariat.

5 iulie 2018
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website