Site » Concursul Made for Europe, ediția 2017
 

                În data de 25 martie 2017 la Școala Gimnazială ”Constantin Parfene” Vaslui a avut loc faza județeană a concursului național ”Made for Europe” (ediția a XI-a). Obiectivul concursului este valorizarea și promovarea experiențelor pozitive acumulate de unitățile de învățământ preuniversitar în derularea proiectelor finanțate prin programele europene din domeniul educației și formării profesionale. 

               Liceul ”Ștefan Procopiu” a fost reprezentat de eleva Bărdiță Larisa Ioana (clasa a XII-a G), membră în echipa parteneriatului strategic ERASMUS+ ”Skills for Life: Literacy” (coordonat de Liceul ”Ștefan Procopiu” în perioada 1 septembrie 2014-31 august 2016). Eleva Bărdiță Larisa Ioana  a prezentat unul dintre rezultatele proiectului, anume auxiliarul didactic ”Lecții despre Uniunea Europeană” și s-a calificat la faza națională a concursului ”Made for Europe” care va avea loc la Craiova în perioada 26-29 aprilie 2017. Concursul naţional „Made for Europe” este cuprins în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de către M.E.N. în anul școlar 2016-2017.

              Ediția din 2017, are o încărcătură simbolică aparte. Anul 2017 marchează împlinirea a 30 de ani de la lansarea programelor europene din domeniul educației și formării profesionale și 20 de ani de când unităţile de învățământ din România participă la aceste programe europene.

Profesori coordonatori:
Prof. Busuioc Ionela
Prof. Croitoru Daniela
Prof. Mazga Doina
Prof. Bărdiță Carmen

4 aprilie 2017
Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website