Site » EU aleg Europa! – preselecție
 

În data de 25 aprilie 2018, echipa EPAS (programul educativ ”Școli-Ambasador ale Parlamentului European) reprezentată de ambasadorii juniori Baron Adrian (clasa a XI-a A) și Munteanu Victor (clasa a XI-a D), însoțiți de profesorii Mihaela Irina și Daniela Croitoru au participat la preselecția concursului de cunoștințe despre Uniunea Europeană, Parlamentul Europa și alegerile europene ”EU aleg Europa!”. Preselecția a avut loc în Sala ”Ștefan cel Mare” a Consiliului Județean Vaslui.

Concursul ”EU aleg Europa!” este organizat de Centrul de Informare Europe Direct Vaslui din cadrul Consiliului Județean Vaslui și are ca obiectiv creșterea gradului de informare și conștientizare în rândul tinerilor vasluieni cu privire la rolul Uniunii Europene în viața cotidiană a cetățenilor, cu accent asupra Parlamentului European și a alegerilor europene din 2019.

La preselecție au participat echipe de la 8 licee. Fiecare echipă este formată din 2 elevi. Preselecția a constat în susținerea unui test individual cu întrebări grilă. Pentru a stabili punctajul echipelor s-a calculat media artimetică a punctajelor celor 2 elevi. Ambasadorii juniori Baron Adrian și Munteanu Victor au obținut punctaj maxim clasându-se pe locul 1.

Cele două semifinale vor avea loc la Casa de Cultură ”Constantin Tănase” în data de 9 mai 2018. Prin tragere la sorți, au fost stabilite liceele care vor participa la cele două semifinale:

  • în cadrul Semifinalei nr. I vor concura: Colegiul Naţional "Cuza Vodă" Huşi, Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui şi Liceul Tehnologic “Nicolae Iorga” Negreşti;
  • în cadrul Semifinalei nr. II vor concura: Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” Vaslui, Liceul Tehnologic „Ion Mincu” Vaslui şi Liceul "Ştefan Procopiu" Vaslui.

În urma celor două semifinale, se vor califica cele mai bune 3 echipe, care vor concura în finala de pe 10 mai 2018.

Mult succes în semifinale!

27 aprilie 2018
Plan școlarizare 2022-2023 Clasa a 9-a

Visitors

Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website