Site » Dă-i vieții culoare și altfel!
 

Proiect educaţional încadrat în categoria prevenirea comportamentelor de risc
Profesor coordonator – Vlad Ina Clara
Activitățile proiectului de instruire, de informare și de căutare a unor activități distractive sau sportive ca alternative sănătoase  la consumul de droguri de orice natură se desfășoară în parteneriat cu C.P.E.C.A. Vaslui, D.G.A.S.P.C. Vaslui – Complexul de servicii comunitare Nr.1 și Silvermall Vaslui. Activitățile sunt organizate de elevii Vîntu Florin, Nițoi Magdalena, Biciușcă Oana-Ștefana și Andone Bogdan de la clasa a XI-a A sub îndrumarea doamnei profesoare Vlad Ina Clara
Activitatea Fii conştient, nu dependent! a avut ca obiectiv promovarea de alternative pozitive pentru petrecerea timpului liber, obiective îndeplinite cu succes împreuna cu elevii de la clasele a IX-a A, D și a X-a B, C, D. Inițiatorii proiectului au îmbinat activitățile de informare cu jocuri de echipă la care au participat elevii împărțiți în echipaje. Primul joc a promovat spiritul și forța de echipă solicitând elevii echipajului să pășească prin cercuri fără să le atingă, legați înlănțuit de picioare. În cel de-al doilea joc elevii fiecărui echipaj a trebuit să stivuiască contra cronometru 6 pahare fără să le atingă cu mâna, doar cu ajutorul unui balon. În finalul activităților elevii claselor participante au fost încântați de activitățile desfășurate, de faptul că au învățat prin joc să lucreze în echipă și s-au arata interesați să participe și la alte astfel de acțiuni și chiar să deruleze proiecte asemănătoare.      
Proiectul DĂ-I VIEȚII CULOARE ȘI ALTFEL! este continuarea proiectului care a participat la Concursul național de proiecte antidrog „Împreună” ediția 2016.

20 decembrie 2016
Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website