Site » Stagiu de pregatire practica pentru elevii de clasa a-XII-a de la calificarea profesionala tehnician mecatronist derulat in conditii foarte bune la agentul economic S.C. MALDCAR S.R.L. Vaslui
 

Aflați în perioada efectuării practicii comasate elevii Liceului ,,Ștefan Procopiu’’  Vaslui de la calificarea profesională Tehnician mecatronist dobândesc competențe și deprinderi necesare dezvoltării  abilităților cheie în formarea profesională de calitate într-un domeniu foarte căutat pe piața muncii deoarece mecatronica înseamnă  astăzi ,,Atitudine și tehnologie de vârf’’.
Directorul tehnic, domnul inginer Bogdan Cardaș sprijină cu mult interes derularea practicii comasate a elevilor procopieni la firma  SC MALDCAR SRL VASLUI. Este important ca elevii să fie pregătiți în condiții reale de muncă facilitând astfel tranziția elevilor de la școală la piața muncii.
Liceul ,,Ștefan Procopiu’’ Vaslui este o unitate școlară care pregătește un număr de 1200 de elevi în domeniul profesional și liceal tehnic astfel încât parteneriatele cu operatorii economici sunt deosebit de benefice pentru pregătirea profesională a elevilor.

Prof. Bacoșcă-Bică Mariana

13 decembrie 2016
Ne pare rau, aceasta platforma nu este optimizata pentru nicio versiune de Internet Explorer !
Va rugam sa accesati acest forum cu alt browser !

Google Chrome Mozilla Firefox Opera
* Pentru aceste browsere garantam functionarea corespunzatoare a platformei !

Daca doriti sa folositi in continuarea Internet Explorer, puteti accesa vechiul website al liceului.
Acesta metoda nu va ofera accesul la forum.

Vechiul website